A magyar tündérvallás egy érdekes mű

A magyar tündérvallás

Önt is érdeklik a tündérek? Akkor ne hagyja ki ennek a könyvnek az elolvasását! 176 oldalon keresztül olvashat arról, hogy ezek a lények miként jelennek meg a mitológiában.

A Bíró Lajos által írt mű, A magyar tündérvallás az internetről is megvásárolható. Az első részben általánosságban lehet olvasni erről a témáról. A második fejezetben pedig elsősorban a magyarok hagyományairól van szó.

A harmadik részben feltűnik a tündérmulatság misztériuma. Olvashat Tündérszép Ilonáról, a Szépasszonyok vásznáról, a Naptündérekről és a Holdboszorkányokról a műben. A harmadik részben pedig a szent helyekről, az átjárókról és a hagyományokról esik szó. Néhány népszerű tündérmese elolvasására is lehetősége nyílik.

A vásárlás most kedvezményes árért cserébe lehetséges. Mivel jelenleg kiadói árért cserébe rendelhet, ezért nem érdemes elszalasztania A magyar tündérvallás című könyv beszerzését. A weboldalon megtekinthet néhány, a témához kapcsolódó blog bejegyzést is. Az átvétel személyesen is lehetséges a boltban.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük