A méregtelenítés jelentősen csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát!

Méregtelenítés
Méregtelenítés

Étkezéseinkkel mindig potenciális veszélynek tesszük ki az emésztőrendszerünket, ugyanis a modern élelmiszerek sajnos már alapból tartalmaznak olyan kémiai anyagokat, melyek mesterségesen kerülnek bele az ételekbe. Az olcsó élelmiszerekben sajnos még több a toxin, melyek miatt előbb-utóbb (ha sokat eszünk ilyen étkeket) a méregtelenítés már nem lesz kivédhető. Ezek az ételek azért olyan olcsóak, mert a különféle mesterséges kémiai adalékanyagok által olcsón lehet őket nagy mennyiségben előállítani. Így kerülnek beléjük azok az ízfokozók, színezőanyagok, állományjavítók vagy éppen tartósítószerek, melyekkel ha az immunrendszerünk nagy mennyiségben találkozik, sajnos tehetetlen lesz. Ilyenkor csak a külső forrásból megoldott méregtelenítés fog rajtunk segíteni! Az immunrendszer tehetetlensége okán a toxinok sajnos fel fognak halmozódni a vastagbélben, ahonnan a vérrel el fognak jutni egészen a belső szervekig, hogy ott is galibát okozzanak. A bélfalon megtapadt salakanyag ugyanis már eleve akadályozni fogja a bélflórát abban, hogy a tápanyagfelvétel zavartalan legyen. Sőt, a megrekedt salakanyag, ha sokáig időzik a bélben, akkor még a vastagbélrák kockázatát is képes növelni! A méregtelenítés ilyen esetben tehát nem várathat magára!