A Panasonic Eneloop megóvja a pénztárcáját

Panasonic Eneloop

Hetente elemeket vásárolni nem túl gazdaságos, ráadásul a környezetre nézve sem túl előnyös. Ha szeretné megóvni a zsebét a folyamatos és igencsak borsos kiadásoktól, illetve a természetvédelem is szívügye, akkor pár darab Panasonic Eneloop akkumulátor beszerzésével mindkét ügyért tehet.

Ezekből nem lesz szükség olyan mennyiségre, mint a hagyományos elemekből, így hulladék sem keletkezik annyi, illetve a kiadásai is igencsak le fognak csökkenni. Keresse a Panasonic Eneloop termékeit a studioeszkozok.hu webáruházban, ahol többféle változat közül is válogathat! Különféle teljesítményben és kiszerelésben kapható ez a minőségi akkumulátor, sőt, tároló dobozzal és/vagy gyorstöltővel együtt is megrendelheti.

A töltő alig 2 óra alatt újra használatra kész állapotba hozza az aksikat, így két szett bőven elég lesz akkor is, ha folyamatosan szeretné használni, például fényképezésre. Ennél több Panasonic Eneloop akku csak akkor fog kelleni, ha olyan terepre merészkedik, ahol nincs áram vagy éppen lehetősége, hogy feltöltse ezeket.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük