A paracord ár nálunk nagyon előnyös

Paracord ár

A férfiak is kedvelik az ékszereket, ám nekik sokkal kisebb paletta áll a rendelkezésükre. Arany vagy ezüst legyen? Most talán egyik sem! A paracord ár rendkívül előnyös, úgyhogy itt a megfelelő alkalom pár újfajta kiegészítő elkészítésére. Meglephetjük a párunkat, édesapánkat, fiútestvérünket vagy kedves barátunkat egy paracord karkötővel.

Nemcsak szép kiegészítőt kapnak, hanem nagyon hasznosat is. Ez így igaz, mivel ez nem más, mint ejtőernyős zsinór. Az elnevezés tulajdonképpen az angol parachute cord kifejezésből származik. A paracord ár ennek ellenére is teljesen megfizethető, ha az ember a gyongyekszerbolt.hu webáruházból vásárol. Hogyan készül belőle karkötő?

Tulajdonképpen fonással, amit a végén csatokkal, karabinerekkel rögzítenek. Gondolta volna, hogy ez a fajta zsinór annyira erős, elnyűhetetlen, hogy akár a túlélési szettünk darabja is lehetne vagy fogselyemként is beválik? Ugye, hogy ezek fényében a paracord ár még megfizethetőbb? Rendelje meg minél hamarabb és már fonhatja is!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük