A tolóajtó sok lehetőséget rejt

Modern tolóajtó

Szeretne felosztani egy nagyobb teret az otthonában, de jó lenne olyan megoldást találni, ami nem végleges, hanem amikor szükség van rá, újra egybe tudja nyitni a két helyiséget? Akkor a kérje www.roldor.hu weboldal munkatársainak a segítségét, akik remek alternatívákat tudnak ajánlani erre!

A cég különféle tolóajtó modellek gyártásával, forgalmazásával és beépítésével foglalkozik, így pontosan tudják, hogy hová, milyen megoldás lehet a legjobb. Minőségi termékeiket térelválasztóként, gardróbok elrejtésére és dekorációs célokra is lehet alkalmazni. A nívós szerelvényeknek köszönhetően, nem fog problémát okozni a nyitogatás.

Hosszú idő után is olyan simán fognak csúszni a síneken, mint amikor beszerelésre kerülnek. Ha szekrényajtóként szolgál a tolóajtó, nyugodtan elhúzhatja naponta többször is, de ha a térelválasztó szerepét tölti be és csak ritkán kerülnek használatba a szerelvények, akkor sem fog gondot okozni, hogy hetek, hónapok múlva kinyissa. Tehát, egy minőségi tolóajtó jó megoldás lehet mindenféle elképzelés megvalósítására.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük