Ásottkút szivattyú a magas vízrétegekhez

Szivattyúk széles választéka

Az ország különböző részein vannak olyan területek, ahol a talajvíz szintje nagyon magasan van és ezért elegendő lehet akár csak néhány méternyit leásni ahhoz, hogy megbízható vízadó réteghez jussunk. Az ásottkút szivattyú pontosan ezekben az esetekben alkalmazható tökéletesen.

Mivel az ásottkút szivattyú mechanizmusa jóval összetettebb, mint az egyszerű kerti szivattyúé, ezért az ára is borsosabb. Nyilván a magasabb átlagáron felül, mindig a teljesítménytől, esetleg gyártótól függ, hogy mennyi lesz a végösszeg.

A motor erejét meghatározni a legfontosabb vásárlás előtt, mert egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora terület locsolására, öntözésére szeretnénk használni az adott ásottkút szivattyút. A szivattyubolt.hu webáruház oldalán minden szükséges információ megtalálható a termékekkel kapcsolatban.

Amennyiben valakinek nem volna világos valamelyik paraméter, akkor kérdésével forduljon az ügyfélszolgálathoz, aminek elérhetőségeit ugyancsak megtalálja a weboldalon! A munkatársak készséggel állnak az ügyfelek szolgálatára, amikor ásottkút szivattyú vagy más kellene.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük