Autó

Könnyedén felhelyezhetőek az autós falmatricák

autós falmatricák

autós falmatricák

A falakat matricával érdemes díszíteni, hiszen nemcsak olcsó, de roppant mutatós is. A férfiak kedvence az autó, így nem is csoda, ha az internetes webáruházban számtalana autós modell között tud minden ügyfél válogatni. A retro autós falmatricák népszerűek, hiszen akik szeretik ezen járműveket, azok biztosan egy ilyen típusú falmatrica mellett fognak dönteni. A gyerek szobájában is jól fog mutatni, de azok is imádják, akik az autós versenyek rajongói. Többféle színben rendelhetőek meg az autós falmatricák, de klasszikusnak számít a fekete.
Continue reading

Az autószőnyeg megfelelő elhelyezése

Jó ha láb a lat van az autószőnyeg

Jó ha láb a lat van az autószőnyeg

Nem ritka dolog, amikor éppen felújítani akarjuk a járművet, hogy új dolgokat vásárolunk bele. Az üléshuzat mellett az autószőnyeg is nagy figyelmet érdemelhet. Ez a hasznos kis találmány sokkal több mindent tesz meg, mint azt mi csak el tudnánk képzelni. Természetesen, amikor a nem odafigyelés miatt megtörténik a baj, és visszagondolva megértjük, hogy egy autószőnyeg megoldhatta volna a problémát, akkor rájövünk, hogy érdemesebb lett volna jobban odafigyelni.

De milyen legyen az, amit kiválasztunk? Hála a modern technikának és a nagy keresletnek, akár teljesen méretre szabottat is kaphatunk, olyan módon, hogy az autóban lévő pántok pontosan megfelelnek arra, hogy lefogassuk a terméket. A nedvesebb időjárás alkalmával érdemes lehet az autószőnyeg gumis változatát beszerezni, de lehetséges vászonból készült anyagot is vásárolni. Az utóbbi inkább a nyári hónapokban hatásos, ugyanis ekkor nincsen olyan gyakran esőzés, vagy ha mégis, akkor hamar felszárad minden, és nem hordjuk be a sarat. Continue reading

Elérhető szélvédő javítás árak bárkinek

Szélvédő javítás ár

Szélvédő javítás ár

Nincs is annál szebb, amikor a kocsi szélvédője tiszta és ép, látszik rajta, hogy igenis gondozva van. Sajnos tény, hogy sok esetben ezt nem lehet sokáig megtartani és akaratunkon kívül is megkarcolódik, megütődik. Szerencsére ilyen esetekben tökéletes megoldásnak bizonyul a polírozás, egy olyan szolgáltatás, amivel ezt a gondot ki lehet küszöbölni. Az autósok nagy örömére a szélvédő javítás ára könnyedén megfizethető, még akkor is, amikor a baj igen nagynak tűnik. Természetesen minden személygépkocsi tulajdonos szeretné elkerülni, hogy a szélvédőn nagyobb kár legyen. Ezekre csak egy megoldás létezik, ami minden fent említett kár esetén betartandó. Continue reading

Ilyen a jó nyár gumi! Részletes információk a választásról.

Nyári gumi

Nyári gumi

Ha szeretne rendelni megfelelő árak mellett jó minőséggel bíró autógumit, akkor mindenképpen legyen ennek a honlapnak a megrendelője! Ha érdeklik a márkás nyári gumik, akkor bővebben a blogban olvashat, ahol megtudhatja, hogy pontosan mire is kell figyelni. Egy nagyon fontos szempont, hogy ugyanazon tengelyen csakis egyforma mintázattal bíró abroncsok lehetnek fent. Ez a biztonságos fékezés, a gépkocsi stabilitása szempontjából kiemelkedően fontos. Continue reading

Törhetetlen a magyar Suzuki

A Suzuki kiváló eredményei

A Suzuki kiváló eredményei

A Suzuki Vitara teljes egészében Magyarországon, Esztergomban készül. Legutóbb az Euro NCAP töréstesztjén ért el kiváló eredményeket. Ez a szervezet ezúttal négy autót vizsgált a törésteszteken. A Suzuki mellett ott volt még a Renault Espace, a Mazda2, valamint a Fiat 500X is. A laborban szigorított feltételekkel végzik el a teszteket, ilyen körülmények között pedig csak két autó kapta meg a legnagyobb vagyis az öt csillagos értékelést. Ezzel az eredménnyel a Suzuki Vitara mellett az Espace is büszkélkedhet.

Continue reading

A Ford új autója modernebb lett

A Ford új autója

A Ford új autója

A Ford új autója, a hétüléses Galaxy lényegében nem sokat változott, azonban mindenképp modernebbé vált, mellette pedig megkapta az új vezetéstámogató extrákat is. Eltérések természetesen vannak az S-Maxhoz képest, aminek az alapjaira készült ez az új autó, azonban a korábbi típusnál a sportosság volt leginkább hangsúlyos, a most elkészült autó esetében pedig leginkább a praktikusságon van. Nem feltétlenül nevezhetjük ezt teljes átépítésnek, hiszen egyáltalán nem az, azonban a bekövetkezett változások mégis jó benyomást hagynak bennünk.

 

Continue reading

Bestiális szupersportautó érkezik

Az új Koenigsegg egy igazi szupersportautó

Az új Koenigsegg egy igazi szupersportautó

A Koenigsegg egy 1994-ben alapított svéd gyártó, amelyik kizárólag arra szakosodott, hogy szupersportauókat gyárt és ez a terv be is jött nekik, hiszen hatalmas sikereket arattak az Agera RS nevű szörnyeteggel. Azonban nem adták fel itt, mivel a gyártó még magasabbra tette a mércét, hiszen a Koenigsegg Regera igazi vadállatként viselkedik az autópályákon és a versenypályákon is. Erősebb szériaautóval még soha nem találkoztunk, azonban az is érdekesség, hogy benzines, de még sincs sebességváltó benne.

Continue reading

Melyek a legmegbízhatóbb autómárkák?

A Lexus a legmegbízhatóbb autómárka

A Lexus a legmegbízhatóbb autómárka

A J. D. Power piackutató nagy névnek számít az autók területén, hiszen folyton érdekes statisztikákkal látnak el bennünket, eredményeiket valódi kutatásokra alapozzák, így azok, akik egy autót szeretnének vásárolni, bátran támaszkodhatnak az adataikra. Az autós megbízhatósági felmérést minden évben elvégzik, azonban ezt úgy teszik, hogy három év használat után kérdezik meg valamilyen autómárka tulajdonosát. A kérdések között szerepel többek között az, hogy az elmúlt év(ek) során milyen és hány hibával találkoztak.

 

Continue reading

Parkolóhely applikáció az autósoknak

Hasznos applikáció az autósoknak

Hasznos applikáció az autósoknak

Egyetlen autóvezető sem szereti azt, amikor szeretne végre leparkolni, ám a környéken egyetlen szabad parkolóhely sincs, így nem tudja, hogy merre kellene elindulni ahhoz, hogy biztosan találjon szabad helyet a közelben. Az izraeli Anagog alkalmazás épp erre szakosodott, hiszen ez képes megjósolni, hogy hol fog a közeljövőben várhatóan parkolóhely felszabadulni. A Google tulajdonában lévő Waze (ami szintén izraeli fejlesztés volt eredetileg) felhasználóinak anonim adatai alapján megtanulja a sofőrök szokásait, ez alapján pedig elkészíti az algoritmusokat.

Continue reading