Az infraszauna alacsony fogyasztása

Infraszauna

A berendezés beszerelését akár szakember segítsége nélkül is könnyen elvégezheti. Egyszerűen csak be kell dugni a konnektorba, és már élvezheti is számos nagyszerű hatását. Az infraszauna kis fogyasztása kedvező a pénztárcájának is.

Egy négyszemélyes termék fogyasztása is csak maximum 100-120 forint/óra, azonban ez sugárzó függő. Alacsony a levegőhőmérséklet a berendezésben, ezáltal nem forrósodik a padló, sem a pad, és a levegő sem süt.

Viszont azt, hogy ki hány fokon szeretné használni, természetesen, mindenki saját maga állíthatja be. Érdemes megemlíteni, hogy ez a termék nemcsak kiváló az egészség szempontjából, hanem egy nagyszerű társasági kikapcsolódást is nyújt. Az infraszauna, rengeteg jó tulajdonsága mellett, tehát akár családi programot is kínál, mivel a sok előnye miatt a családtagjait is könnyedén rá tudja majd venni a közös élményre.

A hétköznapi fáradtságot is levezetheti benne esténként, rendkívül jó stresszoldó hatásának hála. A sportolás előtt is nagyon hasznos, mivel képes az izmait ellazítani.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.