Egyensúlyozó párna munkába és otthonra

Egyensúlyozó párna

A TheraBand webáruház kínálatában nagyon sok olyan eszköz szerepel, amelyekkel nem csupán az edzések tehetőek változatosabbá, adott esetben intenzívebbé, hanem az egészség megőrzését is szolgálják. Egyik ilyen az egyensúlyozó párna, amelyikkel egyrészt növelhető az erőnlét és javítható az állóképesség, de ugyanakkor a gerincfájdalmak is megelőzhetőek.

Az egyensúlyozó párna használata kimondottan előnyös az irodai dolgozóknak, ugyanis helyes testtartásra sarkall és tehermentesíti a gerincet, valamint az azt megtámasztó izmokat. Segítségével elkerülhető, hogy egy 8-10 órás műszak után kínzó fájdalommal álljunk fel az asztal mellől és biztosítja, hogy munka közben sem a kényelmetlen testtartásra és az itt-ott fájó részekre koncentráljunk.

Ugyanakkor az egyensúlyozó párna akkor is hasznosítható, ha hazamegyünk a munkából, ugyanis számítógépezés közben és edzéshez is bevethetjük. Hiszen sokszor nem is vesszük észre, hogy a kikapcsolódásnak szánt internetes szörfölés mennyire megterheli a hátat és csak akkor kapunk észbe, amikor felállnánk a gép elől, de az csak nagy nehézségek árán megy.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük