Extra Dry pezsgő a jeles alkalmakra

Extra Dry pezsgő

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy sajátos alkalmat milyen módon ünneplünk meg. Van, aki a koccintást inkább rövid italokkal végzi, míg mások jobban szeretik a karakteres ízeket. Legyen az egy születésnap vagy éppen évforduló, de az is megeshet, hogy csak baráti összejövetelről van szó, mindenesetre az Extra Dry pezsgő biztosítja a tökéletességet.

Ez a különleges száraz ital főként saláták és rákételek mellé ajánlott, ha már étkezünk is, de önmagában éppúgy kivételes hangulatot idéz. Telt, diós illataromával rendelkezik, ami egyből megtölti a teret, ahogy kinyitjuk a palackot. Az Extra Dry pezsgő online is megrendelhető kis- és nagytételben egyaránt.

Alkoholtartalma 11,5 %, ami bár nem túl magas, de néhány pohár után bizony a fejünkbe száll, ezért csak óvatosan az ízlelgetéssel! 5,4 gramm literenkénti savtartalom jellemzi. Elég is ennyi az Extra Dry pezsgő paramétereiből, inkább emeljük szánkhoz a poharat és tapasztaljuk meg személyesen azt a varázslatot, amit kínál! Örök élményként fog megmaradni az emlékezetünkben.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük