Fan-coil: egyéni évszak a lakásban

Fan-coil hűs évszak a lakásban

Fan-coil hűs évszak a lakásban

A belsőgépészeti eszközök az elmúlt pár évben otthonunk nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. A fan-coil klímaberendezés egyik legfőbb tulajdonsága, hogy egy rendszerben két fő funkciót lát el: télen felmelegíti a helyiséget, ahol elhelyezzük, míg nyáron a helyiség hűtéséről gondoskodik.

Pár éve még csak a bankokban, irodaházakban láthattunk ilyen rendszert, mára az alacsony költsége miatt, az otthonunkba is elérhetővé vált. Nem kell attól tartani, hogy majd sok elektromos áramot fog elfogyasztani, ugyanis nemcsak az ára pénztárcabarát, hanem a fenntartása is.

A fan-coil szabályozása is roppant egyszerű, mivel egy falra szerelhető vagy burkolt vezérmű segítségével megteremthetjük a számunkra legalkalmasabb hőmérsékletet a lakásban. További előnyei, hogy a helyiségbe csak egy berendezést kell alkalmazni, kevés helyet foglal, könnyen tisztítható és harmonikusan beilleszkedik a környezetbe.

A fan-coil ezek mellett tiszta, szűrt levegővel látja el a lakást. Minden olyan lakásban, ahova beszerelték a tőle várt maximumot nyújtja. Válasszunk korszerű és megbízható klímaberendezést!

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.