Finomabbnál finomabb olasz tészták 3.ker Budapesten.

Olasz tészták 3.ker

Az olasz tészták 3.ker-ben nem csak a spagettit jelenti. Sokan nem is ismernek mást, csak a spagettit, pedig az olasz tészták rendkívül változatosak. Sok családban a mai napig kézzel készülnek ezek a finomságok. Töltötten vagy töltelék nélkül is igen ízletesek a krumpli alapú gnocchik. A töltetlenek köretként is szolgálnak, akár vegetáriánusoknak is, hiszen a négy sajtos öntettel remek és laktató fogást jelentenek. Az olasz tészták 3.ker budapesti éttermében természetesen kaphatunk ilyet is, de a spagettik számos változatát is megtaláljuk az étlapon. Készülhet király rákkal, vagy mexikói chilis bab alappal, de a tonhalas tészta is remek választás annak, aki a halat szereti. Az olasz tészták 3.ker egyik specialitása az itáliai egytálétel, vagy egytepsis étel a lasagne. Itt különlegesen, borjúhússal készül ez a paradicsomos, besameles tésztakülönlegesség. A borjúhús remekül harmonizál a besamelmártással és így együttesen könnyedén megtörik a paradicsom savasságát. A tészta és sajtréteget pedig az egész ételnek egy keretet adnak. Aki ilyet rendel, az jól fog lakni garantáltan.

Print Friendly