Samsung Galaxy S10

Friss, ropogós Samsung S10 tokok

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Már nem kell olyan sokat várnunk és hamarosan megpillanthatjuk a legújabb galaxist. A Samsungnál a Galaxy termékcsalád mindig a prémiumkategóriát képviselte és nem lesz ez másként az S10 esetében sem.

Éppen ezért nem árt még időben gondoskodni a megfelelő védelemről. A Samsung S10 tokok már megtalálhatóak a smartdiszkont.hu webáruházban, ahol többféle szín és anyag közül választhatjuk ki a megfelelőt.

Nagyon sokféle pletyka szivárgott ki az új mobillal kapcsolatban, mint például a képernyőbe épített újlenyomat leolvasó, szintén a képernyő sarkában kap helyet a kamera, így eltűnik a „notch“ a kijelző felső részéről. Két dolog azonban biztos, mégpedig az új dizájn nagyon megosztónak mutatkozik, illetve az is egyértelmű, hogy mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha egy ilyen mobillal szeretnénk villogni az ismerőseink előtt.

Ezért egyértelmű, hogy sokkal gazdaságosabb a Samsung S10 tokok használata. Mindenki eldöntheti, hogy inkább a visszafogottabb vagy a robosztusabb dizájnt választja, hiszen többféle változat is elérhető.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük