Gyönyörű dekoráció az ostyavirág

Ostyavirág

Léteznek ma már olyan süteményekhez, tortákhoz való dekorációs elemek, amelyek nemcsak a szemeket gyönyörködtetik, hanem ehető élményt is kínálnak. Például igazi édenkert csempészhető a süteményre az ostyavirág használatával, ami igazán exkluzív végeredményt garantál. Azonban nagyon óvatosan és finoman kell bánni vele, mert nagyon könnyen törik.

Arra is oda kell figyelni, hogy a szervírozást megelőzően mennyi idővel kerül az ostyavirág az adott tortára. Nem mindegy az sem, hogy a torta milyen jellemvonásokkal bír, tejszínhabos, csokis, vajkrémes, esetleg fondanttal vagy marcipánnal van-e bevonva. Más-más paraméterekkel rendelkezik mindegyik felület, így a tapadási feltételek is különbözőek.

A tejszínhabos műremeken például hamar elázik az ostyavirág, így érdemes későbbre hagyni a végleges dekorálást. De még több információt lehet olvasni a cukissagok.hu honlapon, ahonnan pár egyszerű klikkeléssel megrendelheti a szükséges dekorációs elemeket, illetve végignézheti a rendkívül gazdag felhozatalt is.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük