Hihetetlen beltéri ajtó akció csak most!

Beltéri ajtó akció

Nagyon bosszantó, ha valamelyik helyiségben nem csukódik rendesen az ajtó, illetve az is, ha már annyira deformálódott, hogy látványos rések alakultak ki a tok és az ajtólap között. Azonban egy nyílászáró csere nem éppen olcsó mulatság, így sokszor kénytelenek vagyunk sokáig eltűrni ezt az állapotot.

Ellenben most van egy olyan lehetőség, hogy Tisza a Ajtó Kft biztosította beltéri ajtó akció keretén belül, az évekkel ezelőtti árakon szerezhetünk be az új térelválasztókat. Ezt a nagyszerű ajánlatot nem szabad elszalasztani, hiszen nem tudni, lesz még valaha ilyen alkalom, amikor messze a piaci áron alul tudunk vásárolni.

Érdemes tehát mihamarabb szétnézni a weboldalon vagy ellátogatni a debreceni, budapesti székhelyek valamelyikébe és kiválasztani a megfelelő nyílászárót, mert a beltéri ajtó akció csak a hónap végégig tart. Ne bosszankodjon tovább a nem megfelelően működő ajtó miatt és ne nézze, hogy a festés, felújítás, lakásátrendezés után nem passzol a szobához, inkább rendeljen hihetetlen áron egy újat!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.