A Husqvarna Rider működése intuitív

Husqvarna Rider

A kertészeknek egy álom válik valóra akkor, amikor végre hazavihetik vagy kiszállítják a nagyon sokoldalú fűnyíró traktort. A Husqvarna Rider méltán híres, hiszen ez amellett, hogy temérdek mindenre alkalmazható, még igencsak pontos és eredményes is.

A Husqvarna Rider esetében a maximális komfort is biztosított. Ez az egyedülálló csuklós kormányzási rendszer miatt van. Ennek hála a hátsó kerekek képesek elfordulni a gép alatt. Miért is jó ez? Ezáltal a Husqvarna Rider elképesztően jól kezelhető és a működés kétségtelenül intuitív. A gép játszi könnyedséggel manőverezhető az akadályok körül. A jármű pozitívumainak felsorolásakor nem maradhat ki az sem, hogy az előre szerelt, alacsony profilú vágóasztalnak hála nem csupán a fű teljes lenyomása kerülhető el, hanem mielőtt a gépezet levágná a füvet, teljes rálátást enged a munkaterületre a kezelőnek.

Ezáltal a vezető lenyírhatja a széleket és elérheti a sarkokat, sőt, nyugodtan benyúlhat egyéb akadályok alá is. A Husqvarna Rider megvétele után, többet biztosan nem kell más gépet megvenni. Ez mindegyik feladatát elvégzi.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük