Kiváló az UP 15-14 B Grundfos keringető szivattyú

Grundfos keringető szivattyú

Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szivattyúk forgalmazása terén. Webáruházunk széles kínálatában elérhető a Grundfos keringető szivattyú is. Az UP 15-14 B típus szállítását már 4-5 napon belül vállaljuk. Természetesen erre a keringető szivattyúra is érvényes a 2 éves garancia.

A szerkezet 1,2-0,8 méteres emelési magasság esetén, akár 8 liter/perc teljesítménnyel képes működni. Mindehhez egy 80 milliméteres beépítési hossz társul. Akár 110 Celsius fokos folyadékot is képes mozgásban tartani. Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen szivattyú felelne meg az igényeinek, ügyfélszolgálatunk munkaidőben rendelkezésére áll szaktanácsadással.

Keressen minket bizalommal, mielőtt megkezdi a vásárlást! Ha teljesen biztos abban, hogy a Grundfos keringető szivattyú megfelelő, akkor egyszerűen fizethet online is. Áraink rendkívül kedvezőek, ezért magabiztosan vállaljuk, hogyha máshol olcsóbb terméket talál, kedvezményt kaphat a megvásárolni kívánt eszköz árból. Kérdéseivel a vásárlás után is kereshet minket.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.