Legyen sertéscomb a fő fogás!

Sertéscomb

Valami igazán különlegest és laktatót akarunk elkészíteni? Már megvan, hogy mi lesz a köret, de még nem tudjuk, hogy milyen hús mellett döntsünk? Akkor fontoljuk meg jól, hiszen csakis akkor lesz teljesen tökéletes az élmény, ha az apaanyag okosan van kiválasztva. A sertéscomb ideális döntés több szempontból.

A közkedvelt jószág ezen része nemcsak egyszerűen laktató, hanem igazán omlós húst kínál, amit többféle módon is elkészthetünk. Krumpli, rizs, borsó, tök és még számos más zöldség mellé utolérhetetlen. A sertéscomb leöblítésére kiválóan alkalmas a vörös és a fehér bor egyaránt. Nincs is jobb annál, amikor leülünk a szépen megterített asztal mellé és már tehetjük is a tányérunkra a még gőzölgő ebédet, ami mellett kellemesen eltársalgunk a szeretteinkkel.

Az ügyesen bepácolt és jól átsütött sertéscomb családi összejövetelekre vagy baráti piknikek alkalmával is remek fogást nyújt. Csakis rajtunk múlik, hogy mi lesz belőle, ahogyan az is, hogy honnan szerezzük be azt. Erre lehetőség adódik már akár online is, a mastermarket.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.