A Mauritius nyaralás felejthetetlen élmény lesz

Mauritius nyaralás

Az egzotikus tájak mindig is vonzották az embereket, főleg azokat, akik olyan helyen élnek, ahol nem ritkák a hosszú, hideg telek.

A Mauritius nyaralás éppen azoknak a legjobb választás, akik egy ilyen utat télre is beiktatnak, hiszen a tengerparti nyaralás céljából, a szigeten a legalkalmasabb időszak a szubtrópusi éghajlat miatt a főszezon, novembertől március végéig. Ilyenkor a hőmérséklet 28-30°C körül mozog, a levegő roppant kellemes, a tenger hőmérséklete langyos. Akik nászútjukat vagy csak a téli kikapcsolódásukat igazán paradicsomi környezetben szeretnék eltölteni, azoknak a Mauritius nyaralás lesz a tökéletes. A gyönyörű fehér apróhomokos tengerpart, a türkizkék lagúnák, a változatos domborzat ugyanis egyenesen az édenkertbe repítik a nyaralókat.

A Mauritius nyaralás során különösen gazdag növény- és állatvilággal, fantasztikus botanikus kertekkel, állatparkokkal, pálmaligetekkel, trópusi gyümölcs és cukornád ültetvényekkel találkozunk. A nyaralókat pedig igazán kiváló gasztronómia és szórakozási lehetőségek várják.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük