Nem szabad várni a gyerekülés vásárlással

Gyerekülés vásárlás

Ha az apuka vagy anyuka végre vesz egy kocsit, akkor bizony gondolni kell a kisgyerekre is. Ekkor elengedhetetlenné válik a gyerekülés vásárlás, aminek köszönhetően a gyerkőcöket biztonságos lehet a verdában szállítani. Pár éves utasok esetében az 1-es csoport termékei jöhetnek szóba, amelyek 9 és 18 kg közötti gyerekeknek felelnek meg.

Ebben a kategóriában két fajta gyerekülést lehet megkülönböztetni. A gyerekülés vásárlás alkalmával sok szakember az 5 pontos típust ajánlja a klienseknek. Ez 5 pontos biztonsági övvel rögzíti a gyereket, míg a másik a gépjármű saját biztonsági övével, egy védőpajzson keresztül. Az utóbbi egyik nagy előnye, hogy frontális ütközés esetén a gyerek valamivel kevesebb terhelést kap.

Azonban a másik biztonsági övvel ellátott modellek esetén a kicsik kényelmesebben alszanak, és kevésbé izzadnak. A gyerekülés vásárlás esetén ezeket mind figyelembe kell venni. Ezeken kívül ott vannak azok a modellek, amelyeket a menetiránynak háttal is be lehet kötni. Ez esetben az ülés drágább, viszont például egy frontális ütközés esetén valamivel biztonságosabb.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük