A rózsakvarc karkötő nagyszerű tulajdonságai

Rózsakvarc karkötő

A kő egy ismert ásvány, a 12 mesterkristály egyike. Többféle ékszer készíthető belőle. A rózsakvarc karkötő szeretetet sugároz, hiszen már ránézésre is gyengédséget kelt.

Úgy tartják, hogy viselőjét szerencséssé teszi a szerelemben, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és a harmóniára, valamint az alkotóerőt is életre kelti. Az 1800-as évektől kezdve vált ismertté, elnevezését pedig a színéről kapta. Kémiai összetételét a szilícium-dioxid adja. A testre és a lélekre kiváló hatással bír. Külsőleg a hiedelem szerint méregteleníti a szervezetet, erősíti a szívet, serkenti a keringést, illetve jótékonyan hat a vesék működésére. Belsőleg pedig nyugtatja a lelket. A rózsakvarc karkötő minden bizonnyal elnyeri majd a tetszését.

Bárhol meg tudja vásárolni, hiszen az ékszerüzletek kínálatában jelen van. Viselheti hétköznapokon vagy ünnepnapokon egyaránt. Mivel a szerelem köve, így párjának remek ajándék gyanánt szolgálhat, legyen akár születésnapról, névnapról vagy évfordulóról szó, az öröm biztosan garantált lesz!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük