Toschi szirup hozzáadott citromsavval

Toschi szirup

Egy klubban járva, a bartender olyan italokat készít, amelyeket speciális shake-ben kever össze. Ezekhez megfelelő mértékben teszi mérőpohárral az alapanyagokat, majd összekeverés után díszítve felszolgálja. Nem ritka az sem, hogy szirupot önt a gyümölcsös hozzávalókhoz. A Toschi szirup tartalmaz cukornádból készült cukrot, vizet és citromsavat. Természetesen otthon is meg lehet próbálkozni az ízesített szirup elkészítésével, de jobb az előre megvásárolt változat mellett dönteni, hiszen sok mindenre kell odafigyelni.

Először is fontos a megolvasztott cukor hőfoka, hiszen ha nagyon meleg, akkor meg kell várni, amíg hűl egy kicsit. Ezután lehet hozzáadni a gyümölcsös alapanyagokat. Ez lehet 100 %-os gyümölcslé vagy frissen facsart változat. A Toschi szirup igen édes, így a fagylaltok, a koktélok, a sütemények, a krémek, a különleges poharas desszertek és a kevert italok is megédesíthetőek általa. Mielőtt használna belőle, előtte kóstolja meg, hogy tudja, mennyit kell majd az ízesítéshez!