A zuhanyülőke felhajtható, fali és lábas típusa

Praktikus zuhanyülőke

Mivel a fürdés, tusolás összetettebb mozgássorokat kíván meg, ezért a fürdőszoba kialakításánál figyelembe kell venni minden olyan akadálymentesítési megoldást, ami a mozgássérült, mozgáskorlátozott felhasználóknak a legideálisabb lehet.

Manapság a zuhanykabinokból ezért sem hiányzik a zuhanyülőke, ami elképesztően meg tudja könnyíteni a tusolást. Az érintettek maximálisan alá tudják támasztani, hogy a stabil, ellenálló és stramm zuhanyülőke nélkülözhetetlen az akadálymentes tisztálkodást tekintve. Nyilván a kerekesszékkel közlekedő személyeknek ez a termék nyújtja a biztonságos és kényelmes zuhanyzás lehetőségét. Enélkül a tisztálkodás lehetetlen vagy egy hosszas, fáradalmas tevékenységgé válna. Ezt pedig senki sem szeretné.

A termék nem csupán a mozgássérülteknek ajánlott, hanem az idősebbeknek is. A zuhanyülőke beszerezhető sajátos felhajtható, fali rögzítésű és lábas kivitelben is. Egyértelmű, hogy zuhanyülőke segítségével, a zuhanykabinban ülve a tisztálkodás könnyen elvégezhető válik. A segédeszköz szélső elemei a fürdőkád felső peremére támaszkodnak.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük