A 305 cm-es trambulin védőhálóval igen biztonságos

305 cm-es trambulin védőhálóval

A gyermekorvosok szerint, igen gyakorinak mondhatók a trambulinos balesetek. Sajnos, a kicsik könnyen leesnek róla, ami törésekhez, zúzódásokhoz és egyéb sérülésekhez vezethet. A 305 cm-es trambulin védőhálóval kiváló választásnak számít a csemeték esetében, hiszen így sokkal kisebb az esélye a balesetek bekövetkezésének.

A csemeték nem dőlhetnek ki oldalra, hanem az ugrálós felületen maradnak. A tacticsport.hu weboldalon számtalan formában lehetséges a megvásárlása. Érdemes az extra védelemmel ellátott, 305 cm-es trambulin védőhálóval rendelése mellett dönteni.

A terhelhetőség mindegyik esetben fel van tüntetve, ezért erre oda kell figyelniük a szülőknek. Most éppen leértékelés van az internetes áruházban, tehát megéri nézelődni! A vásárlók termékekre vonatkozó értékeléseit is el lehet olvasni, ami jelentősen megkönnyítheti a döntést.

A legtöbb modell készleten van, de előfordulhat, hogy néhány esetben előrendelésre lesz szükség. A 305 cm-es trambulin védőhálóval igen hamar megérkezik, a gyermekek legnagyobb örömére.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük