A KPE cső 40 erős anyagból készül

KPE cső 40

Amikor valaki belekezd valamilyen dologba, akkor azt érdemes minőségi eszközökkel tenni, hiszen ezáltal elkerülheti a későbbiekben jelentkező kellemetlenségeket. A KPE cső 40 kemény polietilén anyagból készül. Leginkább a mágnes szelepek utáni, valamint a 6 bar alatti nyomással ellátott gerincvezetékek kiépítéséhez nyújt remek segítséget.

A jó tulajdonságainak hála, rendkívül közkedvelt napjainkban. Nagyon egyszerűen vágható és a rugalmasságának köszönhetően, könnyedén telepíthető. A használatát tekintve vízre, gázra, öntözésre, csatornára, kábelvédelemre is alkalmas. Tartós anyag, így népszerűsége nem véletlen. A KPE cső gyártása extrudálással történik.

Általában 6 méteres variációban kerül ki a gyárból, de beszerezhetők akár 100, 110, vagy 200 méteres darabok is. Visszatérve a strapabíróságára, fontos megemlíteni, hogy -40, valamint +60 fok között az élettartama körülbelül 50 év. Korrózióvédelemmel és vegyszerálló anyaggal van bevonva, így a KPE cső 40 vegyipari területeken is biztonságosan felhasználható.