A munkavédelmi szemüveg számos területen szükséges

munkavédelmi szemüveg
Munkavédelmi szemüveg

A szem védelme nagyon fontos. Nincs az a munka, amiért érdemes volna kockáztatni a szemek épségét. Amennyiben olyan munkakörben dolgozik, ahol szükség van munkavédelmi szemüveg viselésére, akkor szerezze be cégünk honlapján keresztül!

A száras vagy zárt modellek különféle munkáknál nyújtanak biztonságot, de ezek mellett olyan tartozékokat is tud innen rendelni, mint a zsinór, gumipánt vagy törlőanyag. A munkavédelmi szemüveg kategóriájába nemcsak a kicsi változatok tartoznak, ugyanis idesorolandók a hegesztőpajzsok és arcvédők is. Ezek fa- és fémfeldolgozó munkakörökben nagyon fontosak. Attól függően, hogy pontosan mit keres, milyen minőségben és anyagfelhasználással, az árak igen eltérőek. Némelyik termék csupán 1000 Ft, míg a fontosabb munkavédelmi felszerelések ára megközelítik az 50.000 forintos összeget is.

A munkavédelmi szemüveg csak egyike azon védőfelszereléseknek, amit meg lehet vásárolni a webshopunkban. A különféle fej- és fülvédők szintén megtalálhatóak ugyanitt, nem beszélve a minőségi védőmaszkokról.