Az Aviva módszer nőknek és férfiaknak is tud mit nyújtani

Aviva módszer

Testünk működésében számos tényező miatt léphetnek fel problémák, amiknek következtében romolhat az életminőségünk is. Sok hormonális betegség van, amelyek felüthetik a fejüket mind a férfiak, mind a nők körében, azonban nem kell ezek miatt feltétlenül gyógyszereket szedni, vagy megtanulni velük élni. Az Aviva módszer olyan tornagyakorlatokból áll, amelyek a test hormonális egészségének fenntartásában játszanak szerepet.

Megemlítendő például a pajzsmirigy túltengése vagy alulműködése, amely sokak életében okoz gondot, hiszen elég kellemetlen tünetekkel jár, például testsúly-gyarapodással vizesedéssel, hajhullással, székrekedéssel, fájdalommal vagy akár meddőséggel is. Az ilyen problémákra alkalmazott gyakorlatok olyan mozdulatokból állnak, amelyek közben ritmikusan megfeszül és ellazul a torok, illetve a nyak első és hátsó része, valamint a mellkasi és lapockák közötti izmok. Ezek hatására a pajzsmirigy aktiválódik és fokozódik a hormontermelése, aminek következtében eléri az egyensúlyi állapotot. A test vérkeringése is fokozódik, így a vitaminok, tápanyagok és pajzsmirigy hormonok gyorsabban és nagyobb számban jutnak el a szervekhez. A mozdulatsorok szakszerű és rendszeres végzésének köszönhetően a pajzsmirigy okozta panaszok nagy része csökkenthető vagy teljesen megszüntethető. A férfiak körében sok kellemetlenséget okoz például a prosztata megnagyobbodása, amire sokszor a gyógyszeres vagy műtéti kezelés sem tud teljes körű megoldást nyújtani.

Azok, akik az Aviva módszert választják a betegség kezelésére, természetes módon szabadulhatnak meg az életminőséget, közérzetet rontó tünetektől. Egy olyan komplex rendszert sajátíthatnak el a tanfolyamokon, amely speciálisan kifejlesztett tornagyakorlatokból, valamint a helyes légzés és testtartás módjának megtanulásából áll. A módszernek köszönhetően már sok férfi szabadult meg a prosztata megnagyobbodás okozta tünetektől. Ha szeretne többet megtudni az Aviva gyakorlatokról, kattintson a valtozasmuhely.hu weboldalra, és olvassa el az itt található információkat!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük