Fábián Janka történelmi regényei

Fabian Janka
Fábián Janka

Szereti az olyan történeteket, amelyek a múltba kalauzolják el? Imádja az igényes szerelmes regényeket? Akkor a figyelmébe ajánljuk Fábián Janka munkásságát! Ő már több olyan regényt is írt, ami valószínűleg elnyerné a tetszését.

Példának okáért, „A rózsalugas” olyan fiatalemberről szól, aki apátlanul nő fel a 19. században, a magyar forradalom és szabadságharc leverését követően. Fábián Janka nagy érzékenységgel mutatja be a vívódásait, illetve tökéletes korrajzot ad az olvasóknak.

A regény néhány nap alatt kiolvasható, az izgalmas fordulatoknak köszönhetően. Endre, a főszereplő rengeteg viszontagságon megy keresztül és többször is kénytelen újrakezdeni az életét. Vajon végül sikerül majd neki megtalálnia a boldogságot…? Fábián Janka könyvéből megtudhatja, hogy mi lett végül Endre sorsa.

A megrendelését a book24.hu weboldalon adhatja le, ráadásul most kedvezményes árért cserébe, ezért ragadja meg ezt a remek lehetőséget és ismerje meg minél alaposabban az írónő munkásságát! Az említett művet nem bírja majd letenni, olyan érdekes.