Füredi Krisztián szexuálpszichológus kiváló szakember

Szexuálpszchiológus

Ha Ön is valamilyen, a szexuális életben felmerülő problémával küzd, akkor Füredi Krisztián szexuálpszichológus megoldást kínálhat. Sokan nem merik bevallani maguknak sem, ha valamilyen párkapcsolati gonddal állnak szembe. Egy szexuálpszichológus megőrzi a titkainkat, ráadásul segítséget nyújt abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Elsősorban a párkapcsolatok szakértője, aki próbál megoldást kínálni minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy a nemi életük már nem olyan, mint évekkel ezelőtt volt.

Az említett szakember 15 éves szakmai múlttal rendelkezik. Legtöbb tapasztalatát a párkapcsolati problémák és az intimitás megújításával kapcsolatban szerezte. Nagyon sokan nem is veszik észre ebben a rohanó világban, hogy valamilyen intimitást érintő gonddal küzdenek. Már csak arra eszmélnek fel, hogy a párjuk panaszkodik és nem érzi jól magát az adott kapcsolatban. Szerencsére, minden helyzetben van megoldás!

Hogyan segít Füredi Krisztián szexuálpszichológus?

Rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Nemcsak olyan párok jelentkeznek hozzá, akiknek a házasságuk vagy a kapcsolatuk nehézségekbe ütközött. Olyanok is az ügyfelei között szerepelnek, akiknek egyfajta támogatásra van szükségük az intimitást tekintve. Egy szexuálpszichológus képes átlátni néhány kérdés, beszélgetés után, hogy miben sarjadzik az adott pár problémája.

Léteznek olyan emberek, akik többre vágynának a kapcsolatukban, de egyszerűen nem mernek a párjuk elé állni és elmondani az elképzeléseiket. Füredi Krisztián szexuálpszichológus segít közelebb hozni a párokat, leküzdeni a kommunikációs akadályokat és jelentős mértékű emberi fejlődést is elérni. Egyszerűen nem szabad összehasonlítani a különböző problémákat. Az is igaz, hogy az emberek az együtt töltött évek során változnak, amit egyesek nehezen vagy egyáltalán nem tudnak elfogadni.

A szexuálpszichológus segít magabiztosabbá tenni a pácienseit

Fontos, hogy akik hosszú évek óta együtt vannak, mindent megbeszéljenek. Ha ez nem történik meg, akkor komoly akadályokba fognak ütközni, amik rányomhatják a bélyegüket a látszólag idilli kapcsolatra. Füredi Krisztián szexuálpszichológus segít javítani az életminőséget, hiszen harmonikus és problémamentes kapcsolatot képes elérni.

Sokaknál egyszerűen csak az a probléma, hogy nem mernek előállni a farbával. Elhallgatják még a párjuk előtt is, hogy valójában milyen igényeik vannak. Ez pedig egyfajta feszültséget szül hosszabb távon. Egy szakember, legyen az illető nő vagy férfi, képes az érzelmeit felszabadítani. Képes magabiztosabbá tenni a pácienst. Ez pedig jelentősen növelheti az ügyfél bizalmát és az emberi fejlődés is létrejöhet.

Egy szexuálpszichológus mindig arra törekszik a terápia során, hogy különböző kapcsolatokat különféle módszerekkel hozza rendbe. Általánosságban tehát elmondható, hogy minden ember más és egyedi. Pontosan emiatt igényel egészen egyedi megközelítést minden eset. Füredi Krisztián szexuálpszichológus, a terápia során mindenképpen támogatni fogja a gondok megértését, hogy miben gyökereznek, miért fontos ezeket megérteni és megoldást fog kínálni.

A teljes szakmai tudását latba veti, amikor próbálja segíteni a párkapcsolati változást és fejlődést. Minden ember vágyik a testi közelségre, az intimitásra, arra, hogy kötődjön valakihez és szeretve legyen. A szexuálpszichológus nemcsak a felületes gondokat fogja kezelni, hiszen a mélyen sarjadzó, elnyomott érzelmekre is megoldást fog kínálni.

Ne felejtse el, hogy a kivárás nem elegendő!

Nagyon sok baj pont, hogy az idő múlásával válik erősebbé, mélyebbé. Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor az idő megoldást kínálhat, de a tapasztalat azt mutatja, hogy idővel csak elmélyül a probléma. Füredi Krisztián szexuálpszichológus Budapest belvárosában rendel. Itt nyugodt és komfortos körülmények között beszélhetnek az ügyfelek a gondjaikról.

Mivel őt is kötelezi a titoktartás, így nem kell attól félnie, hogy valamelyik féltve őrzött titkát kikotyogja. Minden, amit mond, garantáltan Ön és a szexuálpszichológus között fog maradni. Fontos, hogy minden problémájáról beszéljen. Mindent mondjon el! Lehet azt gondolja, hogy nem lényeges információ, azonban a szakember másképp fogja ezt gondolni.

Gyakran kap feladatot a páciens

Sok esetben előfordul, hogy a szakértő, akihez a párok fordulnak, otthon megoldandó feladatot ad. Ha ezt sikerül teljesíteni, akkor egyfajta sikerélményben lehet részük a szerelmeseknek. Füredi Krisztián szexuálpszichológus is arra törekszik, hogy minden ügyfele elégedetten távozhasson a terápia végeztével. Arra is figyelmet fordít, hogy a klienseknek ne kelljen várniuk. Nincs hamarabb kezdődő etap és nincs olyan, ami később végződik. A pontosság és a megbízhatóság a fő erényei közé tartozik.

A tanácsadás és a terápia során, a szokásosnál is fontosabb a bizalom. A közös munka során, a szakember törekszik az átláthatóságra és arra, hogy minden kliense megértse a közös munkafolyamatot. Tehát, intimitást érintő gonddal küzd, akkor kérjen meg egy szakembert, hogy segítsen!