Kikkoman szójaszósz lenyűgöző aromával

Érdekes ízekkel ajándékoz meg az ázsiai konyha, amit a magyar háziasszonyok is kipróbálnak néha. Ételízesítőként használt a Kikkoman szójaszósz ezeknél az étkeknél, aminek az alapanyaga az erjesztett szójabab, az olajtalan szójapehely és a búza. Főzéshez és sütéshez egyaránt alkalmazzák, de mártásokhoz, marináláshoz szintén.

A Kikkoman szójaszósz lehet világosabb vagy sötétebb színű, előbbiek sósabbak és könnyebbek, míg az utóbbi változatok sűrűbb textúrájúak, gazdagabbak. A szójaszósz Kína és Ázsia más területein elterjedt, például a japán konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. Az egyik legrégebbi, szójaszószt gyártó vállalat a Kikkoman, legelőször 1704-ben készítette el Mogi Szaheidzsi szójaszósz-főző mester.

A bulkshop.hu webáruházban kitűnő áron kapható Kikkoman szójaszósz, innen érdemes megvennie, ha ki akarja próbálni a japán konyha remekeit. Persze számtalan más speciális termék is fellelhető a webshop kínálatában a Kikkoman szójaszósz mellett. Rendelje meg még ma, hogy a legrövidebb időn belül meglephesse a családtagjait egy igazán különleges és ízletes vacsorával!