Kiszínezik a csöppségek mindennapjait a kreatív játékok

kreatív játékok
Kreatív játékok

Az apróságok imádják az egyedi kialakítású játékszereket. A kreatív játékok lényegesen hozzájárulnak, a picik személyiségfejlődési folyamatához. Minden gyermekjáték úgy van kialakítva, hogy valamilyen formában tanító szerepe is legyen, az örömszerzés mellett.

A Wrebbit 3D puzzle és a Modarri játékautók, az egyedi kialakításuk jóvoltából új próbatétel elé állítják a legkisebbeket és fejlesztik a fantáziavilágukat. A kicsik fáradhatatlanul keresik az olyan eszközöket, amivel szerelhetnek, építhetnek és új dolgokat hozhatnak létre. Fáradhatatlanul belevetik magukat a feladatba és órákon át képesek egy adott dologra összpontosítani, amíg teljesen elkészül az alkotásuk. A kreatív játékok a szórakoztató percek közben megtanítják a kicsiknek, hogyan kapcsolhatnak össze egyszerre több különböző formájú alkotóelemet.

Formálódik a kézügyességük az aprócska darabok összerakásával és kialakul a viszonyító képességük. A térlátás fejlődésére is nagy hatást gyakorolnak a kreatív játékok, példaként szolgál a híres épületeket megelevenítő 3D puzzle.