Kötelező a vállalkozói képzés az árufuvarozáshoz

Vállalkozói képzések

Sokszor igenis igaz a mondás, hogy aki mer, az nyer. Nincs ez másképp a cégalapítást tekintve sem, ugyanis aki úgy érzi, hogy meg tudja valósítani a tervét és rendelkezik anyagi háttérrel, az el tudja érni a célját.

Ebben segíthet a vállalkozói képzés, amelyiket mindenképp érdemes elvégezni, még azoknak is, akik úgy érzik, hogy a kisujjukban van a cégvezetéssel kapcsolatos tudás. A vállalkozói képzés azoknak pedig egyenesen kötelező, akik árufuvarozásba akarnak fogni.

Azt a személyt a törvény is kötelezi arra, hogy végezze el a tanfolyamot, aki belföldi vagy nemzetközi árufuvarozással foglalkozó vállalkozásnál vezető munkakört szeretne betölteni. Ide sorolható a szakmai irányítói pozíció is.

A vállalkozói képzés azoknak is jót tesz, akik már rendelkeznek működő vállalkozással és a korábban megszerzett végzettségük 10 évnél régebbi. A vállalkozói képzés elvégzését, valamint a sikeres vizsgát követően a bizonyítvány érvényessége újabb 10 évre szól. A tanfolyamot igen sokan végzik el a Magyarországon ismert Transzport Studiumnál.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük