Kulcsrakész 10 kW napelem rendszer ár cégünktől

10 kw napelem rendszer ár
10 kW napelem rendszer ár

Amikor valaki teljes napelem rendszert szeretne vásárolni, folyton a váratlan pluszköltségek miatt aggódik. Hiszen nem elég kiszámolni, hogy mennyibe kerül a napelemes panel, a rögzítés költsége vagy az inverter ára, amikor egy kb 53.000 Ft havi áramszámlát szeretne kiváltani, a 10 kW napelem rendszer ár kiszámolása eléggé instabillá válhat.

Cégünk előre összeállított rendszereket biztosít a vásárlóknak, amelyek kulcsrakészek. Így a 10 kW napelem rendszer ár is stabil marad, rejtett költségek nélkül. Ez a nagykapacitású rendszer 40 db TrinaSolar 270W polikristályos prémium napelemet foglal magába, amire 30 éves garanciát biztosítunk.

Világelső, osztrák Fronius Symo 10kW inverter is jár hozzá, 5 év garanciával, valamint egy K2 Systems német napelem tartószerkezet, amire pedig 15 év jótállást adunk. A 10 kW napelem rendszer ár magába foglalja a szabványos szolár vezetékeket, a korrózióálló csatlakozókat, a teljes körű földelést, a csatlakozási tervdokumentációt, a kétirányú villanyórát és a teljes kivitelezési munkálatokat is.