Magabiztos megjelenést nyújt az Adler póló

A melegebb idők megérkezésével, kényelmesebb viseletnek bizonyul a rövid ujjú ruházat. A női Adler póló kifogástalan választás lehet a nyári napokon, bármilyen alkalomhoz.

Minőségi piké anyagának jóvoltából megfelelő a gépi hímzésre, így tökéletesen lehet népszerűsíteni a használatával bármelyik vállalatot vagy sportegyesületet. Elegáns, testhezálló szabásának köszönhetően, komolyabb és egyben sportos megjelenést biztosít a viselőjének. Kiváló kiegészítő darabja lehet a céges egyenruhának. Irodai és értékesítési munkakörben is egyaránt hordható az Adler póló, hiszen a laza póló és az elegáns megjelenést biztosító ing ötvözeteként született, így hitelesebb megjelenést eredményez.

A gallér és a nyaki rész duplavarrással erősített, a dekoltázs 5 darab, az anyaggal megegyező színű gomb segítségével állítható. A csípőig érő hosszúság komfortos a mindennapi munkavégzés közben. Méretezése S – XL között érhető el. A női Adler póló nemcsak a munkahelyen, hanem a szabadidős tevékenységek alkalmával is remek ruházatként szolgál.