Mit tud egy igazán olcsó láncfűrész?

Ranger USA

Akinek kertje, udvara van, annak láncfűrésze is kell legyen, mert nélküle sok házkörüli teendőt igencsak nehéz lenne elvégezni. Azonban felmerül a kérdés, hogy milyet és melyiket érdemes beszerezni, hiszen óriási a kínálat ezen a téren. Különféle márkák eltérő tudással és teljesítménnyel kínálnak ilyen termékeket, és az árak is igencsak változóak.

Akkor mégis mi alapján érdemes választani és jó döntés, ha egy olcsóbb változat mellett teszi le a voksát? A Diszkontdepo oldalán is megvásárolható Ranger USA láncfűrész segít a kérdés megválaszolásában, ugyanis ez a maga 29990 forintos árával, valóban az alsó árkategóriát képviseli, ráadásul a webáruház ajánlata révén, most még kedvezőbb összegért cserébe lehet hozzájutni.

Jutányos ára ellenére, a Ranger USA egy nagyon kompakt berendezés, ami tökéletes a házkörüli feladatok ellátására. Tehát, például a gyümölcsfák nyesése és a díszbokrok formára vágása kényelmesen megoldható vele, ugyanakkor a 2.5LE motorjának köszönhetően megbirkózik azzal is, ha kivágna vele egy fát, vagy néhány rönköt kellene összedarabolni.

A Ranger USA rendkívül könnyen kezelhető és biztonságosan alkalmazható, így akkor is jó választást jelent, ha még nem dolgozott ilyen kerti szerszámmal. Ellenben, ha még tényleg nem volt a kezében láncfűrész, akkor tudnia kell, hogy ez az 52 cm3 hengerűrtartalommal, 1850 W teljesítménnyel, 450 mm vágáshosszal bíró és 6 kg súlyú szerkezet benzinnel működik, amit 35:1 arányban olajjal kell keverni.

A megfelelő elegy elkészítéséhez egy keverő edényt is mellékelnek a Ranger USA mellé, így ez sem fog különösebb problémát okozni. Automatikus olajellátó rendszerrel van felszerelve, így Önnek csak arról kell gondoskodni, hogy mindig megfelelő mennyiségű üzemanyagot és olajt töltsön bele, valamint a láncot is megkenje időnként 10W30-as motorolajjal. A csomagban még találni fog kulcskészletet, láncvezetőt, láncot és láncvédő tokot, amelyeknek használatát, akárcsak a Ranger USA helyes alkalmazási módját, ajánlott még az első beüzemelés előtt figyelmesen elolvasni.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük