A TTK 50 E párátlanító

Párátlanító készülék

Ne szenvedjen tovább a szobában uralkodó dohos szagtól és a falakon, bútorokon megjelenő penészfoltoktól! Használjon párátlanító berendezést lakásában és vessen véget a kellemetlenségeknek!

Amennyiben a megbízható TTK 50 E páramentesítőt választja, akkor korszerű újításaival és praktikus kivitelezésének hála, játszi könnyedséggel szabadítja meg otthonát a mindenért felelős magas páratartalomtól. A világító telítettség jelző, a könnyű hordozhatóság, a légtisztítási képesség és a kevés fogyasztás mellett, most ajándék páramérő készülék teszi még vonzóbbá ezt a remek berendezést. Válassza áruházunk ajánlatát, hogy a páramérő segítségével még hatékonyabban és még takarékosabban használhassa a TTK 50 E párátlanítót!

Az ajándékba adott Trotec páramérőt, precíz szobahőmérséklet mérése és a könnyű mozgathatósága még praktikusabbá teszik. Ha online üzletünkben szerzi be ezt a kihagyhatatlan csomagot, akkor cégünk garantálja a 14 napos pénzvisszafizetési garanciát, valamint meghibásodás esetén, a saját költségünkön való elszállítást és javítást is. Szerezze be nálunk a kívánt párátlanítót, és a vásárlási kockázat minimálisra csökken!