Ugrálóvár otthonra a mozgékony kicsiknek

Ugrálóvár otthonra

A gyermekek nagyon mozgékonyak, sokszor csodálkozunk is azon, honnan van ennyi energiájuk, hogy fáradhatatlanul futkorásznak és a játszást soha meg nem unják. Éppen ezért jó ötlet egy ugrálóvár otthonra, amin a barátaikkal együtt szórakozhatnak a kicsik.

Nemcsak ők, hiszen a szüleik, nagyszüleik szívét is megdobogtatják az önfeledt, boldog kacagások hangjai. Sokféle ugrálóvár otthonra megvásárolható a jayeotthon.hu webáruházból. Megtalálható a kínálatban a bohócos, az elefántos, a kiskutyás, valamint az akadálypályás típus egyaránt. Erdei móka ugrálóvár otthonra szintén kiváló választás, hiszen ebben négyen is játszhatnak egyszerre. A csomag tartalmazza a légvárat, a befúvót, a cövekeket, hordtáskát és javítókészletet. Rendkívül tartós és megbízható minőségű ugrálóvár otthonra ez a típus, hiszen minden varrás dupla rajta.

A hozzátartozó nagyteljesítményű ventilátor segítségével mindössze 1-2 perc alatt fel lehet állítani az építményt. Folyamatos légbefújással működik, így a gyermekek maximális biztonsággal használhatják.