A „Vének háborúja” az emberiség új arcát mutatja be

Vének háborúja

Az emberiség egyre nagyobb területeket foglal el a Földön, aminek a következménye a túlnépesedés. Előbb-utóbb elérünk oda, hogy más lakhelyet kell szerezzünk magunknak.

A „Vének háborúja” című alkotás ezt az elméletet dolgozza fel a sci-fi izgalmas és látványos műfajával, az olvasók legnagyobb örömére. John Scalzi, a Vének háborúja oldalain keresztül egy olyan világot mutat be, ahol az ember már űrbéli kolóniákban él más bolygókon és sajnos kegyetlen harcokat kénytelen folytatni az újabb területekért. Erre azért van szükség, mert az erőforrások szűkösek, lakható bolygókból pedig kevés van. A „Vének háborúja” számtalan izgalmas kalandot ígér az olvasóknak az életben maradás érdekében vívott küzdelmekről, egy kis romantikával és drámával fűszerezve, miközben megismerhetjük a főhős és egyéb szereplők nem hétköznapi életét.

A könyvsorozat több kötetből áll, ezért érdemes mindet elolvasni a teljesség érdekében. A scifimarket.hu webáruhában megtalálja a „Vének háborúja” teljes választékát. Látogasson el a honlapra és rendelje meg a teljes csomagot kedvezményesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük