Budapesti fodrász lett az iráni menekültből, egy csodálatos történet

Headonist szalon

Majid Majedi 7 éve érkezett Magyarországra. Mesterfodrászként azonban nem talált olyan munkahelyet, ahol a saját és a vendégei igényeit is maximálisan ki tudta volna elégíteni. Ezért álmodott egy nagyot és létrehozta a saját hajszalonját.

A Headonist szalon tavaly nyáron nyitotta meg a kapuit és az ügyfelek elmondása szerint, ez jóval több, mint egyszerű fodrászat. Az itt dolgozó szakemberek igyekeznek a vendégek minden igényét kielégíteni és csak a legkiválóbb alapanyagokat használják a munkájuk során.

A nagy tapasztalattal rendelkező női- és férfifodrászok bármilyen frizurát elkészítenek, amit az ügyfelek kérnek. Nem kell hosszú perceket várakozni a szalonban, hiszen az interneten vagy telefonon előre lehet időpontot foglalni.

Ha egy kis csúszás miatt mégis kell egy-két percet várni, azt kényelemes körülmények között tehetik meg a vendégek. A Headonist szalon vendégei így elégedetten távoznak, olyan frizurával, amilyet megálmodtak. Így lett az iráni menekültből, Budapest egyik leghíresebb hajszobrásza.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.