Hasznos és díszes kreatív nászajándék

Kreatív nászajándék

Kitalálni azt, hogy mivel lepjük meg az ifjú párt az esküvőjükön, nem egyszerű feladat. Az első számú szempont, hogy minek örülnének igazán. Egy esztétikus, örökbecsű tárgynak, esetleg valamilyen vicces darabnak? Több minden lehet nagyszerű és kreatív nászajándék, amit a crazyshop.hu internetes áruházból könnyedén be is szerezhetünk.

Például, ha a vőlegénynek kedvence a fizika, akkor ideális választás a Galileo Hőmérő Golyói, aminek a működési elve igazán egyszerű. Adva van egy üvegtorony, amiben különböző mennyiségű higannyal megtöltött gömbök láthatóak, ezek hőmérsékletváltozásra felemelkednek vagy lesüllyednek a hordozó folyadékban.

A hőfok mindig a középső golyó alján lévő medálról olvasható le. Ez a termék egy olyan kreatív nászajándék, ami rendkívül hasznos és a lakás díszévé is válhat. Tulajdonképpen ez Galileo Galilei modern köntösbe bújtatott találmánya, ami lakásdekorációnak és remek irodai kiegészítőnek egyaránt kitűnő. Persze másfajta kreatív nászajándék is van a webáruház gazdag kínálatában.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük