Hogyan határozza meg a gyűrű méretet?

Egyedi gyémántok

Az ékszerek mindenkinek más jelentőséget hordoznak, általában azok a darabok, amelyeket éveken át visel, valamilyen plusz értékkel is bírnak. Az internetes rendelés pedig egyre könnyebbé tette a beszerzésüket. Azonban a gyűrű méret ismeretének hiánya akadály lehet a vásárláskor, hiszen ha nem tudja felpróbálni, akkor elég bizonytalan lehet a döntésben. Viszont erre is remek megoldást találhat az online webáruházak oldalán, ahol részletes táblázatok mutatják be a különbségeket.

Amennyiben nem tudja pontosan a gyűrű méretet, akkor ezt a legegyszerűbben úgy határozhatja meg, ha egy papírcsíkot szorosan az ujja köré tekeri majd megjegyzi azt a részt, ahol az elejével találkozik. Aztán a jelig leméri a kerületet és így sokkal könnyebben egyeztetheti azt a táblázatban felsorolt értékekkel. Így pedig néhány perc alatt meg is lesz a gyűrű méret és már kezdheti a keresgélést az internetes webáruházakban. Ma már óriási kínálatból válogathat, ráadásul egyre több az olyan ékszerüzlet, ahol személyre szabott kéréseket is teljesítenek.

Például a nagymama régi gyűrűjét is a gyémántok csillogásával teljesen egyedivé teheti, úgy viselheti ezt az örökséget, hogy közben modern és különleges lesz. Az eszmei értéke az ilyen tárgyaknak mindig köthető valamilyen szép emlékhez, ezért ha nem akar lemondani arról, hogy mindig Önnél legyenek, változtassa még inkább a saját ízlésének megfelelőnek. A gyémántok nagy előnye, hogy a legkisebb kő is pazar ragyogást ad az ékszernek, ráadásul a mérettől függően nem fog egy vagyonba kerülni a felhelyezésük.

Ugyanakkor nemcsak az átlátszó, de a színes kivitelezések is nagyon egyedivé tehetik a már meglévő gyűrűt, így azt is elkerülheti, hogy az emberek azt higgyék, hogy el van jegyezve. Persze a jó minőségre mindenképp megéri odafigyelni, amikor a gyémántok közül válogat, mert ha egy olcsóbb hamisítványba botlik, akkor minden bizonnyal néhány év alatt teljesen elveszítheti a csillogását, így csak felesleges pénzkidobás lesz. A gyémántok már nemcsak a gazdagok kiváltsága!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük