OKJ képzést adó műkörmös tanfolyam ára

Műkörmös tanfolyam ára

Sok fiatal lány választja a kéz- és lábápolással kapcsolatos tanfolyamokat. Természetesen ezek a képzések más végzettségekkel is kiegészíthetőek. A műkörmös tanfolyam ára attól függően változik, hogy milyen változat mellett dönt. Az alaptanfolyam számít a legolcsóbbnak. A kiegészítő és mást is felölelő képzések már felárasak.

A studioflash.hu honlap szakemberei minden információt feltöltöttek a tanfolyamokkal kapcsolatosan. Ezekből láthatja, hogy az egyes kivitelek mit is tartalmaznak igazán. Az OKJ végzettséget adó kézápoló és műköröm építő tanfolyam igen népszerűnek számít. A legtöbb hölgy úgy gondolja, hogy minél több végzettséggel rendelkezik, annál több vendégre tehet szert.

Ez így igaz, hiszen a műkörömre vágyók a kézápolást is kedvelik. A műkörmös tanfolyam ára, ha csak az alapképzést vesszük 33.900 Ft. Az oktatások mellett, a weblapról jó minőségű termékeket is vásárolhat. Azoknak a tanulóknak, akik a Studioflashnél végeztek, csak 10.000 Ft a továbbképzések ára. Gondolkodjon el ezen a lehetőségen!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük