Váljon otthonunk ékességére az Alize fonal!

Alize fonal

Az otthonunk kellemessé tétele megkívánja, hogy ízlésünknek megfelelően szépítsük és díszítsük. Lehet elsőre nem is gondolnánk, hogy az Alize fonal milyen szerepet játszhat abban, hogy bámulatos dísztárgyakkal és figurákkal ékesítsük lakásunkat vagy meglepjük vele barátainkat.

Még akkor is belevághatunk a horgolásba, ha még nincs benne tapasztalatunk vagy jártasságunk, mert nagyon könnyen megtanulható. A fonal segítségével hihetetlenül sok tárgy és figura készíthető különböző minták alapján.

Az Alize fonal könnyen formálható a kisebb-nagyobb emlékek és természetesen ruhák készítése során. Betervezhetjük, hogy fontos évfordulókra és eseményekre készítünk meglepetést, de az ünnepek alkalmával is feldíszíthetjük az otthonunkat a horgolt virágokkal, angyalkákkal.

A régi korokban természetes volt, hogy otthon kötnek, horgolnak a család szükségleteire, de mára a hagyományos formában megszűnt ez a szokás, viszont nyomokban feléledni látszik. Ezért megéri kipróbálni az Alize fonal adta lehetőségeket és belevágni a kalandba.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.