A Römer gyerekülés ismét tarolt a teszteken

Römer gyerekülés
Römer gyerekülés

A híradások szinte folyamatosan tele vannak halálos kimenetelű közlekedési balesetekről készült tudósításokkal. Sajnos sokszor ezek elkerülhetetlenek, viszont a következményeken lehet enyhíteni. Szinte biztosan apróbb sérüléssekkel fogja megúszni a karambolt a csemetéje, ha Römer gyerekülés vigyáz az épségére.

A gyártó King, Advansafix és Kidfix elnevezésű termékei ugyanis kiváló teljesítmény nyújtottak a 2019-es tesztek során is, amelyek még nagy jóindulattal sem nevezhetőek olcsó kategóriásnak, azonban aki mellettük teszi le voksát, a biztonságot fogja megvenni a csemetéjének.

Furcsa módon az emberek milliókat költenek autókra, viszont amikor a Römer gyerekülés beszerzése kerül szóba, igencsak hosszú gondolkodás után hozzák meg a döntésüket.

Pedig a gyártó kimagasló szakértelemmel rendelkezik a területén, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a termékeik sorozatosan a legjobb minősítést kapják a teszteken. Sőt, igazság szerint a világszerte használt ISOFIX rendszer kifejlesztése is a nevükhöz fűződik.