Hogyan zajlik egy férfi intimplasztika?

OFFFFF

A férfi intimplasztika nem csupán nyugaton, például az Amerikai Egyesült Államokban felkapott. Ez Magyarországon is egyre népszerűbbé válik. A férfi intimplasztika is ugyanolyan plasztikai sebészeti beavatkozás, mint a többi. Sokan azért választják ezt a beavatkozást, mert nincsenek megelégedve a péniszüknek a méretével.

A páciensek többségének a hosszal van gondjuk, és ott vannak olyanok is, akik szerint lehetne vastagabb is a nemi szervük. A drfalus.hu plasztikai sebészet péniszhosszabbítást nem végez, ezért akik itt fordulnak meg, csakis a péniszvastagítást igényelhetik. Akkor is megéri ezt a céget választani, ha a pénisz laza bőre okoz gondot.

A szakember ezt a gondot is könnyen korrigálni tudja. A péniszvastagítás egy egyszerű műtét, ami egynapos sebészeten, helyi érzéstelenítésben történik. Ha már a hosszról és vastagságról van szó, a férfiak jó, ha tisztában vannak azzal, hogy egy átlagos férfi nemi szervének mérete merev állapotban 14 centiméter körüli, az átmérő pedig körülbelül 4 cm.

Ezért is kell alaposan fontolóra venni a műtétet, hiszen az átlag nem mondható kicsinek. Emiatt a férfi nem kell szégyenkezzen. Sokszor az egész probléma lelki eredetű, hiszen az úriemberek a filmekben, főleg a felnőtt filmekben látottak alapján hozzák vagy hoznák meg ezt a döntést. Ez pedig egy téves elgondolás.

Emellett azt is érdemes észben tartani, hogy a nem műtéti megoldások, akárcsak a vákuumos módszer, a pénisz függesztésére használt súlyok, extenderek, mágneses vagy elektromos eszközök, hormonterápiák és növényi hatóanyagok egyáltalán nem hatékonyak.

Mindezek azért nem hozzák a várt eredményt, mert a pénisz egy roppant rugalmas szerv, aminél az átmeneti változás hamar visszaáll. Azt is észben kell tartani, és ezzel találkoznak a leginkább a szakemberek, hogy a vallási okokra hivatkozva kell a beavatkozást elvégezni.

Ilyen a körülmetélés. De a cukorbetegség vagy sérülés következtében kialakult fitymaszűkület miatt is szükség lehet a műtétre. Néha olyan is előfordulhat, hogy rendellenesség miatt, hogy a pénisz bőre túlságosan laza. Szerencsére ez a baj is relatíve könnyen korrigálható.