Könnyű a felni vásárlás a keréktárcsa keresővel

OFFFFF

A kocsihoz tökéletesen passzoló tárcsát a legegyszerűbben az ember az Alu Felni internetes boltban tudja megvenni. Itt a felni vásárlás azért annyira egyszerű, mert adott a Kereső opció, aminek a segítségével mindenki megtalálhatja a shopban a profi tárcsát, illetve a webáruház főoldalán lépésről-lépésre lehet megadni a legfontosabb adatokat.

Ilyen például a verda márkája, az autómodell és a keréktárcsa átmérője. Világos hát, hogy ennek a lehetőségnek köszönhetően, a felni vásárlás gyors és problémamentes lesz majd. Ha ezeken a lépéseken végighalad a vevő, akkor a megjelent kínálatból egyből ki lehet választani a verdának leginkább ideális és persze a tulajnak leginkább tetsző felnit.

Ugyanúgy egyszerűen választhat megfelelő alufelnit az ember az “Alufelni” részre kattintva a menüsorban, a bal oldali szűrő segítségével is. A felni vásárlás így sem ütközik gondokba. Nagy előny itt, hogy adott az online szűrő, ami több szempont szerint is le tudja szűkíteni a kínálatot, mint például az alufelni szélessége, ET száma, osztókör és színe szerint.

A felni vásárlás persze akkor a legegyszerűbb, amikor a potenciális vásárló pontosan tudja, hogy milyen terméket keres. Ekkor a főoldal felső részében kell használni a keresőablakot, ami gyorsan eljuttatja a klienst a hőn áhított produktumhoz. Például a Citroen Xsara Picasso alufelni keresésekor megannyi adatot szükséges kielemezni.

Ilyen a tárcsa szélesség. Ezt hüvelykben szokták megadni. Ha az „alufelni kereső” segítségével választ alufelnit az ügyfél, akkor a tárcsa szélessége eltérhet a forgalmi engedélyben található adatoktól. Akárcsak sok egyéb kellék, úgy a Citroen Xsara Picasso alufelni esetében is teljesen rendben van ez, főleg akkor, amikor ez megfelel a homologizációnak, ugyanis az abroncs szélességére több alufelni szélesség mérete megfelelő.

Itt egy könnyen értelmezhető példa az, ha mondjuk forgalmi engedélyben a tárcsa szélessége 7, akkor a keresőben nyugodtan lehet kutatni a 7,5 széles tárcsák között is, hiszen azok is jók. Fontos paraméter még a Citroen Xsara Picasso alufelni átmérője. Ez hüvelykben van megadva. Könnyű megtalálni a jó Citroen Xsara Picasso alufelni típust.